maariaaberg

Nytt kapitel

Godmiddag nya läsare och Välkomna!

Jag tänkte börja med att presentera mig själv lite ytligt och berätta varför jag startar denna bloggen idag. Jag heter Maria Berg och bor just nu i Ängelholm, vilket jag gjort i hela mitt liv. I tidig ålder började jag med gymnastik och tränade tills jag befann mig på elit-nivå. I samband med att gymnasiet närmade sig valde jag att sluta med gymnastiken för att lägga all fokus på studierna. Dessa studier valde jag att läsa på ProCivitas Gymnasium i Helsingborg, vilket är ett av de bästa besluten jag tagit hittills. Den nionde juni, i sommar, tog jag studenten och sedan dess har jag jobbat på Peab Supports löneavdelning, vilket jag trivts något otrolig med. Dock har jag inte ens två veckor kvar på denna arbetsplats eftersom en ny period av mitt liv startar den i mitten på augusti.

 

Måndag den 14e augusti sätter jag mig nämligen på ett plan till Arlanda, för att sedan stiga på nästa plan mot min slutdestination Luleå. Jag ska nämligen studera vid Luleå Tekniska Universitetet i höst. Första året ska jag läsa ett Tekniskt basår och sedan Civilingenjör Industriell ekonomi, vilket är ytterligare fem år. Idag, till och med årsskiftet, är en 33 kvm stor/liten lägenhet på Vänortsvägen min. Tänkt att jag äntligen ska flytta hemifrån!

Resan jag kommer att göra den 14e augusti

 

Ni kommer alltså, med hjälp av denna blogg samt min instagram @mmariaberg, kunna följa mig och mitt studentliv i Luleå de sex kommande åren!

Hoppas ni följer med!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas